Mari Kunnari

Nimeni on Mari Kunnari. Työskentelen huilun äänenjohtajana Lohjan kaupunginorkesterissa, mutta välillä olen tehnyt sijaisuuksia mm. Sinfonia Lahdessa, Helsingin kaupunginorkesterissa ja Suomen Kansallisoopperassa. Työhöni kuuluu myös opettaminen Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa.

Tieni musiikin pariin alkoi muskarista ja jo pikkutyttönä haaveilin soittavani huilua. Musiikkiopissa soitin kuitenkin ensin pianoa ja 14 vuotiaana sain vihdoin aloittaa huiluopinnot. Opiston jälkeen opiskelin Helsingin konservatoriossa ja Sibelius-Akatemiassa opettajina mm. Matti Helin, Ilpo Mansnerus ja Mikael Helasvuo. Opintojen keskellä vietin vuoden vaihto-opiskelijana Kölnin Musiikkikorkeakoulussa Andras Adorjanin luokalla. Musiikin maisteriksi valmistuin 1996.

Perheeseeni kuuluu selloa soittava mies ja kaksi poikaa. Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa matkaillen tai matkoja suunnitellen. Myös ruuanlaitto ja hyvästä ruuasta nauttiminen kuuluu koko perheen yhteisiin harrastuksiin. Liikkua yritän juosten, uiden, pyöräillen ja hiihtäen.